Lijkt het je leuk om als een echt fotomodel te worden gefotografeerd?

Dit je kans om een keer helemaal in de ‘spotlights’ te staan!


Een fotoshoot kan buiten plaatsvinden (een oude verlaten fabriek, bos, op het strand, etc.) of binnen in een studio of -als er voldoende ruimte is- bij je thuis.

Een uitgebreide professionele studioset met een achtergrondsysteem is beschikbaar met verschillende mogelijkheden om op locatie een studiosetting op te bouwen. Dit is erg praktisch omdat je niet gebonden bent aan een vaste studio.

Bij een fotoshoot moet je je helemaal op je gemak voelen, niet alleen omdat je dan mooiere foto’s krijgt, maar ook omdat ‘t dan pas echt leuk is om een shoot te doen.  

Heb je weinig of geen ervaring in poseren? Voor de shoot begint krijg je uitgebreid uitleg over houding, poseren en expressie.

Er kan eventueel gezorgd worden voor een visagiste/haarstyliste die je professioneel opmaakt.

De verschillende soorten kleding en accessoires zoek je zelf uit.

De kosten van de shoot zijn mede afhankelijk van je wensen en ideeën.
Als je al ervaring als model hebt en je wilt een aanvulling op je portfolio die ook voor mij interessant is, neem dan contact op. We kunnen dan in overleg bepalen of we een shoot op TFP (TimeForPrint) basis kunnen plannen.

Andere wensen?

Heb je andere wensen of ideeën? Neem dan contact op via de mail voor meer informatie en een prijsopgave. Vergeet dan niet aan te geven welke ideeën je wilt bespreken.

Meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave: info@picture2peter.nl