Wat is boudoir precies?


De naam boudoir stamt uit de 18e eeuw en heeft betrekking op een vaak elegant ingericht vertrek waar de vrouw zich terug kan trekken om zich mooi te maken.

Boudoir fotografie is een uitdagende fotoreportage in lingerie voor iedere vrouw die eens de glamour ervaring van een fotoshoot wil meemaken. Er wordt een smaakvolle, intieme sfeer neergezet zonder dat de vrouw alles van zichzelf laat zien. Voor een paar uur ben jij een model vol vrouwelijkheid die trots is op zichzelf en zich sexy voelt.

Het gaat uiteindelijk om het creëren van smaakvolle portretten met een tikje glamour! Classy fotos, een tikkeltje gewaagd maar zonder daarbij ordinair te zijn.

Een kadootje voor je partner of gewoon voor jezelf, voor later, voor nu: trakteer jezelf op een "feel good" ervaring!

Wil je liever meer bedekt op de foto, dan kan dat uiteraard! Denk aan een Little Black Dress jurkje, hakken, haar opgestoken met een mooie rode lippenstift – ook hartstikke sexy en geschikt voor boudoir fotografie! 

Je kunt extra mooi opgemaakt worden door een visagiste/haarstyliste en er kan een styliste aanwezig zijn voor de kleding en accessoires. Tot slot worden de mooiste poses geselecteerd en digitaal geretoucheerd in Photoshop.

  • Het is een boost voor je zelfvertrouwen
  • Het is romantiek, met een vleugje glamour…
  • Het is je mooi voelen, en een tikje ondeugend ...
  • Een boudoir fotoshoot :  de ultieme "diva ervaring" voor iedere vrouw…….

Andere wensen?

Heb je andere wensen of ideeën? Neem dan contact op via de mail voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave. Vergeet dan niet aan te geven welke ideeën je wilt bespreken.

info@picture2peter.nl